Groene Schoolreisjes

Een schoolreisje is een heerlijk avontuur voor de hele klas

Dat hoeft niet altijd ver weg of in een pretpark. Dichtbij huis, gewoon in de bossen rond Amersfoort, zijn volop avonturen te beleven en nieuwe dingen te ontdekken.

Twee organisaties bieden de Groene Schoolreisjes aan: Natuur is een Feest en Natuurwijs. Beide hebben veel ervaring met het mee naar buiten nemen van groepen kinderen en hen een dag te geven die ze nooit meer vergeten. Zelf ontdekken en buiten plezier hebben, staan voorop. Leer hoe je kan overleven in het bos, meng een kruidenmedicijn, kom lekker picknicken, voel een boom, doe een bosspel, leef je in in de dieren en bekijk de natuur met andere ogen.

Programma’s Groene Schoolreisjes

Natuurwijs stelt, in overleg met de leerkracht, het programma samen.
Natuur is een Feest biedt drie programma’s aan. Voor groep 1 t/m 4: De toverdokter en De Schat van de Zeerover. Voor groep 5 t/m 8: Oervolk/Stoervolk. Voor een uitgebreide beschrijving van de programma’s kunt u terecht op: www.natuuriseenfeest.nl en www.natuurwijs.nl.

Prijzen

De prijzen van de schoolreisjes zijn vanaf € 195,00 per klas.

Scholen regelen het vervoer zelf. Alle locaties zijn dichtbij Amersfoort, dus een school kan zelf kiezen of ze een bus huren of ouders vragen de kinderen te halen en te brengen. Eten en drinken zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar op een aantal locaties is er wel de mogelijkheid om dit te laten verzorgen.

 

Home Onderwijs Basisonderwijs Groene schoolreisjes