Zaalhuur in Het Groene Huis

Het Groene Huis is een fantastisch mooie locatie in het groen, dichtbij station Schothorst en met voldoende (fiets-)parkeergelegenheid voor de deur. Het gebouw is eigendom van de gemeente Amersfoort en is de thuisbasis van het CNME, Centrum voor Natuur- en Milieueducatie. Ook anderen mogen gebruik maken van de leslokalen en vergaderfaciliteiten voor activiteiten rond de thema's natuur, groen in de stad en duurzaamheid. Via deze pagina informeren wij je over de mogelijkheden.

Wie kan huren

Het Groene Huis biedt plek aan NME (Natuur- en Milieu Educatie) voor scholen. Daarnaast zijn onze ruimtes beschikbaar voor groepen, initiatieven en organisaties die activiteiten willen organiseren, passend bij de doelstellingen van Het Groene Huis.

Onze doelstellingen

Natuurwaardering stimuleren. Natuurkennis vegroten. Positieve impact maken op duurzaamheid. Praktisch bijdragen aan een groter bewustzijn rondom natuur, milieu- en duurzaamheidsonderwerpen.

Voorbeelden

Lezingen van natuurorganisaties. Bijeenkomsten van commerciele organisaties die hun impact willen vergroten op klimaatduurzaamheid. Bijeenkomsten van de gemeente over onze thema's. Kindervoorstellingen over natuurthema's. Knutselactiviteiten met materialen uit de natuur. Eenmalig bezoek van Amersfoortse initiatieven of organisaties, die zich richten op andere thema's en die kennis willen maken met de doelstellingen en de locatie van Het Groene Huis.

Wat kan niet?

Feestjes en partijtjes. (Spirituele) bewustwordingsactiviteiten. Yoga en sportactiviteiten. Op het landgoed kan een aantal activiteiten uiteraard wel (tussen zonsopgang en zonsondergang). Dit is openbaar terrein.

Zelfvoorziening

- tafels en stoelen klaarzetten zoals jouw groep de indeling wil hebben.
- da afloop terugplaatsen.
- de ruimte schoon achterlaten.
- zelf koffie en thee zetten (alle spullen zijn hiervoor aanwezig).
- na afloop kunnen de gebruikte spullen in de vaatwasser worden gedaan.

Lunch/catering

- catering regel je als groep zelf.
- bij Het Groene Huis is voor maximaal 25 personen servies en bestek aanwezig. 

Niet gevonden wat je wilde weten? Neem dan contact op met het CNME via tel. 033-4695200 of cnme@amersfoort.nl.

Home Over ons Zaalhuur