World Cleanup Day Amersfoort

25 augustus 2023

Op zaterdag 16 september 2023 is het weer zover: World Cleanup Day! Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven we samen met ruim 190 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Het doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval! En vooral ook het verkrijgen van waardevolle informatie over het soort afval dat rondzwerft. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen voor afval.

Een schone stad kan niet zonder jouw hulp! Zaterdag 16 september doen Amersfoorters weer mee aan World Cleanup Day. Jij toch ook?

  • Kom langs bij een van de World Cleanup afhaalpunten voor een afvalgrijper en vuilniszak
  • Sluit je aan bij een van de open cleanup-acties. Kijk op de kaart voor een actie bij jou in de buurt. Klik op de actie voor de locatie, tijd en aanmelding.
  • Start je eigen cleanup-actie met buren, familie, vrienden of collega’s.
  • Meld de cleanup-actie van jouw bedrijf, vereniging, sportclub of organisatie bij ons aan en wij helpen je aan afvalgrijpers en vuilniszakken.

Afvalgrijpers en afvalzakken krijg je mee

Je bent van harte welkom om een afvalgrijper en vuilniszak te komen halen bij een van de afhaalpunten op zaterdag 16 september. Je vindt deze afhaalpunten op de kaart. Als je je aansluit bij een cleanup-actie op de kaart, krijg je daar een afvalgrijper en vuilniszak mee. Klik op de clean-up actie voor meer informatie over de locatie, tijd en aanmelding. Organiseer je zelf een cleanup-actie en heb je afvalgrijpers en vuilniszakken nodig? Deze kunnen wij voor je regelen zolang er voorraad is. Meld je aan via het aanmeldformulier hieronder.

Kom in actie

 

Home Nieuws World Cleanup Day Amersfoort