Expositie Biodiversiteit op reis door Amersfoort

1 november 2023

De expositie Biodiversiteit in Amersfoort die afgelopen zomer in Het Groene Huis te bewonderen was, reist nu door Amersfoort. Het is de bedoeling dat de expositie twee jaar lang op verschillende plekken in Amersfoort te bewonderen is. Steeds met een paneel waarop de gastlocatie vertelt wat zij doen om meer biodiversiteit in Amersfoort te krijgen.

De afgelopen maanden stond de expositie al bij Zon en Schild, onder meer tijdens Fête de la Nature, en bij lyceum De Amersfoortse Berg. Leerlingen van die school maakten opdrachten over biodiversiteit in de klas en deden ook veldwerk op Landgoed Schothorst. Op dit moment staat de expositie bij het bedrijf Stater dat het eigen personeel én klanten wil inspireren.

Veel belangstelling

Iedere organisatie die de expositie wil gebruiken om leerlingen, bezoekers of wie dan ook te inspireren kan hem lenen van het CNME. Daarvoor is veel belangstelling. Voor de komende maanden staan al aanvragen van buurthuizen, kerken en een scholen. Daarom laat het CNME de bestaande expositie nogmaals produceren zodat het op twee verschillende plekken tegelijkertijd kan staan.

Meer weten? Bekijk de flyer of mail naar CNME Amersfoort  in Het Groene Huis.

Home Nieuws Expositie Biodiversiteit op reis door Amersfoort