U bent hier

Contact

Landgoed Schothorst is dagelijks geopend tussen zonsopgang en zonsondergang. Honden zijn op het Landgoed en in Het Groene Huis niet toegestaan. Wilt u weten waar u in Amersfoort met uw hond mag lopen? Bekijk dan de hondenroutekaart. Het Groene Huis is rolstoeltoegankelijk en heeft een rolstoeltoegankelijke toilet.

 

 

 

Adresgegevens

Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort
Telefoon: (033) 469 52 00 
E-mail: cnme@amersfoort.nl

 

 

Let op!

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn Het Groene Huis en het Middeleeuws erf De Bergkamp voorlopig gesloten voor publiek. Via cnme@amersfoort.nl zijn we bereikbaar.

 

Scholen, BSO's en groene organisaties kunnen op afspraak leskisten en veldwerkmaterialen lenen: bel 033 4695205 of mail naar cnme-scholen@amersfoort.nl .

 

 

Openingstijden

In de normale situatie zijn de openingstijden als volgt:

maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.30 uur
zondag van 13.00 - 16.30 uur

 

Het Middeleeuws Erf is geopend op zondag van 13.00 - 16.30 uur en op woensdag van 14.00-16.30 uur (mei t/m september).

Van oktober tot en met april is het Middeleeuws Erf op zondag gesloten, tenzij er Sibbe en/of Vikingweekenden zijn. Zie hiervoor het activiteitenoverzicht.

 

Route en parkeren

Routebeschrijving PDF

 

Let op. Uw navigatiesysteem kan op een gegeven moment aangeven dat u naar links moet (bij het landhuis), houd in dat geval rechts aan totdat u het houten witte hek ziet.

 

Gratis parkeren voor Het Groene Huis (er zijn 16 parkeerplekken waarvan 1 gehandicaptenprakeerplaats. Deze worden gedeeld met Centaur, de handboogschietvereniging).