Zomerzonnewende, Litha ofwel midzomeravond viering

Data:

Er zijn geen data meer beschikbaar

Locatie:
Het Groene Huis Amersfoort bij de vijver
Adres:
Schothorsterlaan 21, Amersfoort
Kosten:
gratis

Uitnodiging voor een Midzomerfeest, Litha of zomerzonnewende.

Will van Wilderpad en René “Wilderman” nodig jullie allemaal uit om het prachtige Midzomerfeest ofwel de Zomerzonnewende te komen vieren op het betoverende landgoed Schothorst. Het belooft een magische avond te worden, vol vreugde en samenzijn.

Om deze speciale gelegenheid te vieren, organiseren we een gezamenlijke maaltijd (potluck). We vragen jullie om zelf eten en drinken mee te nemen, zodat we samen kunnen genieten van een heerlijk feestmaal. Vergeet ook niet om een kleedje of vachtje mee te nemen om op te zitten.

Daarnaast willen we graag een prachtige mandala maken en de bomen boven ons versieren met zomerse decoraties. Daarom verzoeken we jullie om iets zomers mee te nemen, zoals een mooi lint, tak, bloem, veer of steentjes. Laten we samenwerken en een betoverend mandala creëren!

Als je de gave van zang bezit of een muziekinstrument bespeelt, laat het me dan alsjeblieft weten. We willen graag de avond vullen met prachtige melodieën en gezelligheid.

De toegang is gratis, dus neem gerust iemand mee. kinderen zijn van harte welkom. Laten we samen genieten van de betovering van de Midzomer en de prachtige omgeving van Landgoed Schothorst verkennen.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op dit bijzondere evenement! Laten we samen de langste dag van het jaar vieren en de zomer begroeten op een magische manier.

Met warme groeten,

Will en René van Wilderpad
 

 

Aanmelden: Verplicht via de website
Bezoek de website

Home Agenda Zomerzonnewende, Litha ofwel midzomeravond viering