Wildplukwandeling Park Schothorst met Will van Wilderpad

Data:

Er zijn geen data meer beschikbaar

Locatie:
Landgoed Schothorst
Adres:
Schothorsterlaan 21, Amersfoort
Kosten:
35 euro

We verzamelen om 13.30 uur op landgoed Schothorst voor het groene huis voor een wildplukwandeling met mij, Wilderpad Will Klein Sprokkelhorst.

Deze wandeling is een totaalbeleving waarbij we niet alleen leren over wilde planten en kruiden, maar ook de kans krijgen om ze te proeven en te verzamelen.

Ik leer jullie over zowel de medicinale werking en de culinaire toepassingen van de planten die we vinden tijdens onze tocht door het landgoed.

Maar dat is nog niet alles - jullie krijgen ook de kans om te genieten van heerlijke wildpluk hapjes en drankjes die ik voor jullie heb klaargemaakt. Jullie kunnen je verheugen op een scala aan smaken, allemaal afkomstig van de natuurlijke ingrediënten die we tijdens wandelingen hebben verzameld.
Met mij als jullie wildpluk en natuurgids, kunnen jullie verzekerd zijn van een avontuur vol kennis en plezier. Ik sta open voor alle vragen en laat jullie de wereld van wilde planten en kruiden zien alsof we als konijntjes door de natuur huppelen en snoepen.
Kom met mij mee op deze prachtige wildplukwandeling en laat je betoveren door de schoonheid van de natuur en de smaken die het ons te bieden heeft.

Je moet je wel even van te voren opgeven.
We wandelen met maximaal 8 personen. Zo is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen voor iedereen .

Voor aanmelden voor deze en andere datums ga naar https://wilderpad.nl/wandeling-wildplukken/

Warme wildergroet Will

Aanmelden: Verplicht via website
Bezoek de website

Home Agenda Wildplukwandeling Park Schothorst met Will van Wilderpad