Vroege Vogeltocht

Data:

Er zijn geen data meer beschikbaar

Locatie:
Parkeerplaats van de hockeyvelden MHC Leusden
Adres:
De Schammersteeg 2, 3835 PT Stoutenburg
Kosten:
Gratis. Met ontbijt € 7,50
Ga samen met de enthousiaste gidsen van het Utrechts Landschap op stap in dit stukje “nieuwe natuur”. Een gebied waar, door de afwisseling van plassen, moerasjes, bloemrijke graslanden en jong bos veel vogels zich prima thuis voelen.

Uiteraard bekijken we ook – van een veilige afstand – de nieuwe oeverzwaluwwand.

Door de diverse biotopen is er de kans dat je een grote verscheidenheid aan vogelsoorten zult zien. Van eenden, waders en reigers tot aan uitbundig zingende kleine zangvogeltjes. Gewapend met een veldkijker en stevige wandelschoenen, kun je tijdens een aangename wandeling op je gemak de schoonheid van verenpracht observeren en gezang beluisteren. Voor wie dat wil is er een lijst om bij te houden wat je heeft gezien of gehoord.

Verzamelen voor de wandeling is vanaf 06.20 uur op parkeerplaats van de hockeyvelden MHC Leusden. Het ontbijt staat om ca. 08.30 uur klaar in Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg.
Wees van harte welkom. Deelnemen kan alleen als je je hebt aangemeld. En dat kan uitsluitend via de website.
Wél deelnemen maar géén ontbijt?
Alleen deelnemen aan de vroege vogeltocht is uiteraard ook mogelijk. Er zijn 10 extra plaatsen beschikbaar. Er zijn 30 plekken inclusief ontbijt beschikbaar en 10 plekken exclusief ontbijt.

 
 
Aanmelden: Verplicht via website
Bezoek de website

Home Agenda Vroege Vogeltocht