Stenen beschilderen

Beschilderde stenen
Data:

Er zijn geen data meer beschikbaar

Locatie:
Het Groene Huis
Adres:
Schothorsterlaan 21, Amersfoort
Kosten:
gratis

Vandaag kan je bij Het Groene Huis steentjes beschilderen met vrolijke afbeeldingen, om ze vervolgens op allerlei plekken achter te laten, in de stad of in de natuur. Als verrassing voor de mensen die ze vinden. Een zgn. Happy Stone is dus een mooi beschilderde steen die de maker achterlaat puur en alleen om de vinder blij te maken.

Als je er eentje vindt kan je deze laten liggen, meenemen of verplaatsen.  De bedoeling is uiteindelijk dat de stenen een echte reis gaan maken en dus zwerfkeien worden en op deze manier steeds opnieuw iemand blij kunnen maken.

Is je steen klaar? Dan wordt het tijd om deze te verspreiden. Verstoppen is niet nodig. De steen moet goed gezien kunnen worden, dat is ook leuk voor mensen die juist niet op zoek zijn naar Happy Stones. Leg de steen daarom op een plekje neer waar iemand anders deze goed kan vinden.

Vind je een steen? Dan mag je deze gewoon meenemen naar huis. Heb je onderweg leuke gladde stenen gevonden? Neem deze stenen dan ook mee zodat je thuis zelf ook zo’n mooie Happy Stone kunt maken. Het is erg leuk als je deze dan vervolgens in je thuisomgeving weer ergens neerlegt zodat iemand anders deze weer kan vinden en er blij van wordt.

Op deze manier gaat de steen zwerven en wie weet wordt de door jou gemaakte steen wel gevonden aan de andere kant van Nederland.

 

Aanmelden: Aanmelden is niet nodig

Home Agenda Stenen beschilderen