Proef-Tuin-Isselt-meewerkdagen

Data:

13 oktober 09:30 tot 16:30

10 november 09:30 tot 16:30

8 december 09:30 tot 16:30

Locatie:
Proef-Tuin-Isselt
Adres:
Nijverheidsweg 122, Amersfoort.
Kosten:
gratis

Tijdens maandelijkse meewerkdagen (elke 2de vrijdag v/d maand) zorgen we als moderne groenbeheerders voor de verdere ontwikkeling van de Proef-Tuin Isselt. Deze natuurrijke én eetbare groenstrook midden tussen de bedrijven heeft zich vanaf 2013 ontwikkeld tot soortenrijke ontmoet-plek aan de stadsrand van Amersfoort.

In de afgelopen tien jaar hebben we een verrassende diversiteit aan eetbare bomen en struiken geplant.
We snoeien, genieten van de lunch, harken maaisel van het bloemrijk grasland, leren over biodiversiteit én eetbare bomen en struiken, zaaien én maaien, snoepen van 'wild' fruit, bouwen aan natuurelementen en maken nieuwe plannen voor de aanleg van meer (eetbare) natuur. Kortom, behoud van deze markante plek door verdere ontwikkeling!

Trek jij de stevige werkkleding aan (kijk van te voren even goed naar de weerberichten), incl. schoeisel dat tegen een stootje kan? Dan zorgen wij voor thee/koffie + evt. lunch (voor dat laatste is aanmelden wel noodzakelijk). Wees ook van harte welkom als je een (paar) uur(tjes) wilt helpen!

We starten elke meewerkdag op het middelste veld v/d Proef-Tuin, gelegen tussen de twee "armen" van de Nijverheidsweg én de Neonweg. 
Tip 1: rij naar Nijverheidsweg 122; als je ter plaatse bent, draai je dan 180º graden (een halve draai dus) en je ziet ons wel staan of lopen. 
Tip 2: zoek (van te voren) de locatie op via google maps: https://bit.ly/3rWH9bk 
Kan je ons écht niet vinden? Bel Edgar, 033GROEN-makelaar: 06 - 14 53 40 44.

 

 

 

Aanmelden: Edgar van Groningen, 033GROEN-makelaar: 06 - 14 53 40 44 / graag (vooral als je mee wilt lunchen)
E-mailadres: info@websteen.nl
Bezoek de website

Home Agenda Proef-Tuin-Isselt-meewerkdagen