Bijeenkomst Biodiversiteitsplan

Data:

Er zijn geen data meer beschikbaar

Locatie:
Het Groene Huis
Adres:
Schothorsterlaan 21
Kosten:
gratis

De gemeente Amersfoort werkt aan een nieuw plan om de komende jaren de biodiversiteit in Amersfoort te versterken.  De bedoeling is dat het biodiversiteitsplan half januari 2024 in concept gereed is. We hopen daarna snel met elkaar aan de slag te kunnen gaan met de uitvoering.

Graag legt de projectgroep half november hun ideeën over de aanpak en concrete maatregelen uit dit biodiversiteitsplan voor aan 'groene' groepen en organisaties. Want die zijn ook actief betrokken bij of aan de slag met de biodiversiteit in Amersfoort: in het centrum en woonwijken, in het agrarisch gebied, in natuurgebieden. De projectgroep is benieuwd waar en hoe de gemeente en die groepen en organisaties goed met elkaar kunnen optrekken. En waar zij nog andere kansen zien, of kennis en ervaringen hebben die zinvol zijn om mee te nemen in het plan.

Daarom nodigt de projectgroep 'groene relaties' uit voor een bijeenkomst in Het Groene Huis. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Wethouder Johnas van Lammeren zal ook deelnemen. Ben je betrokken bij een groene groep of organisatie en wil je de bijeenkomst bijwonen, neem dan contact op met stadsecoloog en projectleider Dorien Roubos,  06 -  46 64 88 28, dg.roubos@amersfoort.nl. 

Aanmelden: Verplicht

Home Agenda Bijeenkomst Biodiversiteitsplan