U bent hier

Vrijwilliger worden bij het CNME?

Heb jij ook een groen hart? 

 

Op dit moment hebben we helaas geen vacatures voor vrijwilligers bij het CNME. Maar kijk af en toe op onze site om te kijken of er een vacature is voor:

Medewerker educatie

Medewerker in het groen

gastvrouw/heer

Er is wel een vacature voor een vrijwilliger dierverzorging voor de verzorging van de dieren op ons Middeleeuws Erf.  Lijkt je dat wat, neem dan contact op met natuurboerderij De Brinkhorst, meer info www.natuurboerderijdebrinkhorst.nl, via mail naar eveldman@sro.nl, of bel  033- 888 1780

 

 

Wat is er te doen?

Bij CNME Amersfoort werken naast een paar betaalde medewerkers ook 75 gedreven vrijwilligers: op het Landgoed, in het gebouw en op het Middeleeuws Erf. Het CNME kan niet zonder vrijwilligers, bijvoorbeeld buiten bij het onderhouden van de vlindertuin en de plantvakken voor Het Groene Huis. Of werken in de Middeleeuwse moestuin en ook het 'ruige werk': het park vrijhouden van braam en brem. Binnen is er ook van alles te doen: het controleren van lesmaterialen, ontvangen van schoolklassen of het te woord staan van bezoekers.

 

Wat bieden wij?

Vrijwilligerswerk bij ons betekent werken in een divers gedreven team. Alle medewerkers tonen veel inzet, enthousiasme en grote betrokkenheid voor de Amersfoortse natuur en cultuur. 

 

Onze vrijwilligers krijgen onder andere:

  • De nieuwsbrief BinnenBuiten
  • Gratis toegang tot de cursussen van de Natuuracademie
  • Een personeelsjaarfeest en een jaarlijks uitje
  • Indien van toepassing werkkleding.

 

Heb je belangstelling?

Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator Ilona Heidotting via 033-4695200 of via CNME@amersfoort.nl