plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Vrijwilliger worden bij het CNME?

Op dit moment hebben we helaas geen vacatures voor vrijwilligers bij het CNME. Vanwege de coronamaatregelen verwachten wij ook niet dat er nieuwe
vacatures zullen komen binnenkort. Maar kijk af en toe op onze site om te kijken of er een vacature is voor: medewerker educatie, medewerker in het groen

of gastvrouw/heer.

 

Wat is er te doen?

Bij CNME Amersfoort werken naast een paar betaalde medewerkers ook 65 gedreven vrijwilligers: op het Landgoed, in het gebouw en op het Middeleeuws Erf. Het CNME kan niet zonder vrijwilligers, bijvoorbeeld buiten bij het onderhouden van de vlindertuin en de plantvakken voor Het Groene Huis. Of werken in de Middeleeuwse moestuin en ook het 'ruige werk': het park vrijhouden van braam en brem. Binnen is er ook van alles te doen: het controleren van lesmaterialen, ontvangen van schoolklassen of het te woord staan van bezoekers.

 

Wat bieden wij?

Vrijwilligerswerk bij ons betekent werken in een divers gedreven team. Alle medewerkers tonen veel inzet, enthousiasme en grote betrokkenheid voor de Amersfoortse natuur en cultuur. 

 

Onze vrijwilligers krijgen onder andere:

  • De nieuwsbrief BinnenBuiten
  • Gratis toegang tot de cursussen van de Natuuracademie
  • Een personeelsjaarfeest en een jaarlijks uitje
  • Indien van toepassing werkkleding.

 

Heb je belangstelling?

Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator Ilona Heidotting via 033-4695200 of via CNME@amersfoort.nl. Maar wij verwachten geen vacatures op korte termijn.