plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Verhuur unieke ruimtes

Het Groene Huis verhuurt ruimtes aan verenigingen, stichtingen, bedrijven of bewonersinitiatieven die te maken hebben met groen, natuur en duurzaamheid én die een inhoudelijke bijeenkomst willen organiseren.
Een drankje na afloop is natuurlijk geen probleem, maar Het Groene Huis is niet bedoeld voor feestjes, borrels en verjaardagen.

 

 

De ruimtes in Het Groene Huis

 • Lokaal 0.01: is geschikt voor maximaal 40 personen (wifi, flipover en eventueel digiboard)

 • Lokaal 0.02: is geschikt voor maximaal 40 personen (wifi, beamer, scherm, laptop)

  Lokaal 0.01 en 0.02 kunnen worden samengevoegd tot één lokaal en zijn dan samen geschikt voor maximaal 80 personen.

 • Praktijkruimte beneden: kamer voor 8 personen met werktafel met krukken (wifi, flipover)

 • Kantine: is geschikt voor maximaal 24 personen  (wifi, whiteboard, toegang tot terras)

 • Vergaderkamer boven 1.03: maximaal 12 personen, is alleen overdag te huren (wifi, whiteboard)

 

Ook buiten zijn er mogelijkheden

 • Het middeleeuws erf bestaat uit de middeleeuwse boerderij, het Sibbehuis en het buitenerf.
  Specifieke buitenruimten kunnen worden gehuurd na overleg met Team Beheer op 033-4695200. Voorbeelden zijn het buitenterras en de boomgaard.

 • Het Landgoed beschikt over een amfitheater (bij de zonnewijzer). Daar is plaats voor circa 50 personen. Heel geschikt voor een lezing of kleine voorstelling in de buitenlucht!

 

Catering

Koffie en thee zijn aanwezig, maar moeten zelf worden gezet. Verder kunnen wij tips geven voor aanvullende catering. Echter deze moet u zelf regelen en betalen. Houd er daarbij rekening mee dat u alleen gebruik kunt maken van de ruimtes die u heeft gehuurd. De mogelijkheden voor echt uitgebreide catering en warme maaltijden zijn beperkt, zeker wanneer het om een grote groep gaat. We bespreken graag met u wat mogelijk is.

Het gebruikte servies moet schoon worden achergelaten. Er is een vaatwasser beschikbaar of er kan met de hand worden afgewassen. In overleg is het ook mogelijk om tegen vergoeding de koffie/thee te láten zetten, de vaatwasser te laten vullen enz.

 

Afval

Om voedselverspilling tegen te gaan, vragen wij u eten en drinken dat over is mee naar huis te nemen. Wij scheiden het afval. We verwachten ook dat de gebruikers van Het Groene Huis dat doen en het afval in de daarvoor bestemde bakken deponeert.

 

Parkeren

Bij Het Groene Huis is voldoende plek om uw fiets neer te zetten. Station Amersfoort Schothorst en bushaltes zijn op loopafstand.

Parkeren voor auto's is gratis en beschikbaar. De parkeerplaatsen worden ook door andere organisaties gebruikt. Daarom, en natuurlijk ook om andere bekende redenen, bevelen we het gebruik van de fiets en het openbaar vervoer aan.
 

Voor reserveringen en vragen kunt u contact opnemen met ons via het reserveringenformulier.

 

Regels gebruik faciliteiten