U bent hier

Kinderfeestjes

Ben je jarig of wil je zomaar een middag met je vrienden op avontuur? Op Landgoed Schothorst valt heel veel te beleven met drie superleuke activiteitenroutes!

De routes duren ongeveer 2 tot 3 uur.  

 

Kosten van de kinderfeestjes: € 25,00, incl. BTW, met PIN of contant te betalen bij het afhalen van de tas.

 

 

Kinderfeestje in de natuur

Op zoek naar het nest van uil. Kinderen van 4 tot 7 jaar gaan samen met eekhoorn en andere bewoners van het landgoed spelenderwijs de piepjonge bosuil helpen zijn nest terug te vinden.

 

Hoe overleef ik Landgoed Schothorst? Kinderen van 8 tot 12 jaar gaan op survival. Ze gaan op expeditie en gaan het avontuur aan om op het Landgoed te overleven. Zo komen ze bijvoorbeeld veel te weten over het gebruik van natuurlijke energie.

 

Bor en de wolven. Geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar of van 8 tot 12 jaar. Help Bor bij het beschermen van de schaapskudde, door Middeleeuwse spelletjes te spelen. Met de punten die de kinderen bij het spelen behalen, kunnen zij schapen uit de klauwen van de wolf houden.Het kinderfeestje bestaat uit een verhaal, spelletjes/opdrachten en een korte knutselactiviteit.

'Bor en de wolven' is helaas niet te boeken tussen 10 september 2019 en voorjaar 2020, in verband met werkzaamheden op het Middeleeuws Erf. Deze duren tot aan de late herfst. Daarna wordt het te koud op de Middeleeuwse boerderij.

 

Neem contact met ons op om jouw kinderfeestje of activiteit te reserveren.

 

Maak je eigen uitnodiging op Greetz.nl

 

        

 

Meer kinderfeestjes in de natuur in en om Amersfoort? Bezoek Kidsproof Amersfoort, Stadsboerderij "De Vosheuvel" of Natuurmonumenten.