plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Huren van ruimtes in Het Groene Huis

Het Groene Huis is een fantastisch mooie locatie in het groen, dichtbij station Schothorst en met voldoende (fiets-)parkeergelegenheid voor de deur. Het gebouw is eigendom van de gemeente Amersfoort en is de thuisbasis van het CNME, Centrum voor Natuur- en Milieueducatie. Ook anderen mogen gebruik maken van de leslokalen en vergaderfaciliteiten voor activiteiten rond de thema's natuur, groen in de stad en duurzaamheid. Via deze pagina informeren wij je over de mogelijkheden. Niet gevonden wat je wilde weten? Neem dan contact op met het CNME via tel. 033-4695200 of cnme@amersfoort.nl.

Overzicht ruimtes

Het Groene Huis heeft 3 ruimtes die gebruikt kunnen worden voor bijeenkomsten, lezingen en workshops. Lees meer over de mogelijkheden, faciliteiten en kosten per ruimte. 

Wie kan huren

Wil je een bijeenkomst, lezing of andere activiteit organiseren met als thema groen/natuur en/of milieu/duurzaamheid? Dat kan bij Het Groene Huis! Lees meer

Faciliteiten

Het gebruik van de ruimtes bij Het Groene Huis is op basis van zelfvoorziening. Wat houdt dat precies in? En hoe zit het met de catering en koffie/thee faciliteiten? Welke apparatuur is er aanwezig? Lees meer voor de antwoorden op deze vragen.

Reserveren

Pas je bij de doelgroep van Het Groene Huis en wil je een ruimte huren of heb je vragen? 

 

Dat kan via het reserveringsformulier 

 

Via e-mail: 
cnme@amersfoort.nl

 

Telefonisch: 0334695200
(maandag t/m vrijdag, 9.00-16.30 uur)