U bent hier

Groencafe

Groencafé

Samen, eten, gezellig en groen. Dát zijn de trefwoorden van Groencafé. De plek waar je die andere Amersfoorters tegenkomt met groene interesses, wensen en plannen.

Iedere laatste woensdag van de maand tussen 17:00 en 19:00 uur - in Het Groene Huis op Landgoed Schothorst. Met een inloopspreekuur voor groene vragen, pitches, een zwerfkast voor groene boeken en catering van De Nieuwe Graanschuur.

 

Het volgende Groencafe is op 28 februari 2018

 

17.00: Groen-inloop-spreekuur met:

  • Elke Blansdorf van Molinia Tuinontwerp en -advies en van de Groene Verdieping, specialisten in klimaatbestendige tuinen
  • Kees de Heer bioloog, natuur- en landschapsgids en -journalist

 

Ook is er weer de mogelijkheid om te neuzen in de groene zwerfboeken kist. Heb jij een boek dat je een volgende lezer gunt: neem het mee!

 

17.30 Pitches:

In de aanloop naar de verkiezingen op 21 maart hebben wij (kandidaat)raadsleden uitgenodigd op de zeepkist te komen staan.
In twee minuten pitchen zij hun speerpunt voor een groen Amersfoort.

Het precieze programma volgt.

 

Om 19.00 sluiten we af.

 

Wil jij ook een keer op de Groene Zeepkist?

Tijdens het Groencafé kan een ieder spontaan op de groene zeepkist stappen en groen onderwerp inbrengen. Voor een pitch (ca. 2 minuten) hoef je je van te voren niet aan te melden. Voor een presentatie (max. 5 minuten) liever wel. Aanmelden: cnme@amersfoort.nl.

 

Informatie uit eerdere Groencafés