U bent hier

Groencafé

Groencafé

Samen, eten, gezellig en groen. Dát zijn de trefwoorden van Groencafé. De plek waar je die andere Amersfoorters tegenkomt met groene interesses, wensen en plannen.

Iedere laatste woensdag van de maand tussen 17:00 en 19:00 uur - in Het Groene Huis op Landgoed Schothorst. Met een inloopspreekuur voor groene vragen, pitches, een zwerfkast voor groene boeken en catering van De Nieuwe Graanschuur.

 

Het volgende Groencafé is op woensdag 26 september 2018

Deze keer staat het Groencafé in het teken van de Week van de Ontmoeting. Die begint officieel donderdag de 27e maar wij zijn een mooi voorproefje.

Ook is er extra aandacht voor de Groenkaart van Amersfoort: een kaart waarop het stadsgroen en buurtgroen van Amersfoort komt te staan. Er is geoefend met de wijk Schothorst en Houkje Hibma van de gemeente Amersfoort vertelt hier meer over vanaf 18.30 en na afloop van het Groencafé is er nog ruim de tijd om ons samen echt over de kaart te buigen.

 

Wil jij ook een keer op de Groene Zeepkist?

Tijdens het Groencafé kan een ieder spontaan op de groene zeepkist stappen en groen onderwerp inbrengen. Voor een pitch (ca. 2 minuten) hoef je je van te voren niet aan te melden. Voor een presentatie (max. 5 minuten) liever wel. Aanmelden: cnme@amersfoort.nl.