U bent hier

De Groene Dag

De Groene Dag op zondag 27 mei van 11.00-16.00 uur  Een dag vol belevenissen voor jong en oud  Bijna alle groene verenigingen uit Amersfoort presenteren zich op De Groene Dag De Groene Dag in Park schothorst

Welkom op de Groene Dag!

 

Op zondag 30 juni 2019 van 11.00 tot 16.00 uur organiseert het CNME de jaarlijkse Groene Dag. Een dag vol activiteiten over en in de natuur. Op de groene markt staan circa 30 standhouders op het gebied van natuur, groen en duurzaamheid.

 

Hoe maakt u uw tuin klimaatbestendiger? Waar zijn de leukste groene plekken in Amersfoort? Hoe start u uw eigen moestuin? Laat u inspireren door enthousiaste experts.

 

U kunt meedoen aan de themawandeling of planten ruilen bij de plantenruilbeurs. De kinderen worden uitgedaagd tijdens de egelspeurtocht en kunnen reuze Jenga spel doen. Op het terrein van Landgoed Schothorst mogen kinderen water pompen bij de natuurspeeltuin en spelen in het bos. Ondertussen geniet u van één van de kleurrijke thematuinen op het Landgoed.

 

Ook het Middeleeuws Erf is open met activiteiten bij de Vikingen en kramen met vilt en vachten, houten Vikingproducten en natuurlijke stoffen zoals wol en linnen.

Natuurlijk zijn er ook lekkere biologische hapjes en drankjes.

 

Terugblik op de Groene Dag in 2018

 

een gezellige markt * inspiratie op het gebied van natuur, groen en duurzaamheid * (kinder) activiteiten * levende historie * boerderij dieren * bijenhuis * natuurspeeltuin * muziek*  lekkere biologische hapjes en drankjes

 

 

Mis de Groene Dag 2019 niet! Samen maken we Amersfoort duurzamer.

 

TOOLKIT PR Groene Dag

 

Wilt u zich aanmelden voor een kraam? Heeft u vragen, tips of ideeën? Mail ze naar cnme@amersfoort.nl.