plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Sofie's Herfst Smart Swap Party

Datum: 
vrijdag 11 oktober 2019 - 19:30 tot 22:00
Locatie: 
Willem & Drees Beebox Eemland
Adres: 
Bunschoterstraat 23A, Hoogland
Prijs: 
€ 12,50

Susanne Hauptmeijer van Smart Styling en Helma van Schendel van Willem & Drees organiseren 11 oktober voor de 6e keer een kledingswapparty. LET OP: de locatie is gewijzigd. De locatie was SMIR. En is geworden Willem & Drees Beebox Eemland, Bunschoterstraat 23A,3828 NR, Hoogland.

Wat veel mensen niet weten is, dat de kledingindustrie namelijk een van de meest vervuilende industrieën ter wereld is. Zo is er bijvoorbeeld 8000 liter water nodig om een nieuwe spijkerbroek te produceren. Langer met kleding doen en minder kleding kopen is natuurlijk een duurzame oplossing. Drie kledingstukken per jaar minder, bespaar je ongeveer 57 kg CO2. Langer met kleding doen door te ruilen is ook een optie. Stel mooie kleding waar jij zelf op uitgekeken bent beschikbaar en ruil deze voor mooie kleding die anderen hebben ingebracht. Dit is 11 oktober weer mogelijk. We zijn benieuwd naar de nieuwe outfits, die geshowd zullen worden.

Tijdens deze gezellige avond zal Susanne van Smart Styling de gasten adviseren met stylingadvies en Helma zal iedereen voorzien van lekkere biologische hapjes & drankjes van Willem & Drees.

Als locatie is deze keer gekozen voor Willem & Drees Beebox Eemland, Bunschoterstraat 23A in Hoogland.

Vanaf 19.30 uur inloop en afgeven kleding en van 20.00 tot 22.00 uur is de kledingruil.

Kleding die overblijft wordt naar de stichting Kledingbank Amersfoort gebracht. De plek waar mensen heen kunnen, die het zelf niet kunnen betalen. Zo krijgt alle kleding een 2e leven.

Meer info: info@smart-styling.nl.

Tickets zijn voor €12,50 te bestellen via https://smart-styling.nl

Aanmelden: 
Verplicht