U bent hier

Sofie’s Summer Smart Swap Party

Datum: 
vrijdag 21 juni 2019 - 19:30 tot 22:00
Locatie: 
winkel SMIR
Adres: 
Mooierstraat 19
Prijs: 
€ 17,50

Susanne Hauptmeijer van Smart Styling en Helma van Schendel van Willem&Drees organiseren 21 juni voor de 6e keer een kledingswapparty.

Wat veel mensen niet weten is, dat de kledingindustrie namelijk een van de meest vervuilende industrieën ter wereld is. Zo is er bijvoorbeeld 8000 liter water nodig om een nieuwe spijkerbroek te produceren. Langer met kleding doen en minder kleding kopen is natuurlijk een duurzame oplossing. Drie kledingstukken per jaar minder, bespaar je ongeveer 57 kg CO2.

Langer met kleding doen door te ruilen is ook een optie. Stel mooie kleding waar jij zelf op uitgekeken bent beschikbaar en ruil deze voor mooie kleding die anderen hebben ingebracht. Dit is 21 juni weer mogelijk. We zijn benieuwd naar de nieuwe outfits, die geshowd zullen worden.

Tijdens deze gezellige avond zal Susanne van Smart Styling de gasten adviseren met stylingadvies en Helma zal iedereen voorzien van lekkere biologische hapjes & drankjes van Willem&Drees.

Als locatie is deze keer gekozen voor de zerowaste lifestyle winkel SMIR (Mooierstraat 19) van Nicky & Jessie Kroon, een duurzame plek ten top. Vanaf 19.30 uur inloop en afgeven kleding en van 20.00 tot 22.00 uur is de kledingruil.

Kleding die overblijft wordt naar de stichting Kledingbank Amersfoort gebracht. De plek waar mensen heen kunnen, die het zelf niet kunnen betalen. Zo krijgt alle kleding een 2ee leven.

Tickets zijn voor 17,50 te bestellen via http://smart-styling.nl/events/

Voor meer info: info@smart-styling.nl