plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Outdoor EHBO cursus

Datum: 
vrijdag 15 oktober 2021 - 9:00 tot 16:00
Locatie: 
Het Groene Huis Landgoed Schothorst
Adres: 
Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort. Landgoed Schothorst
Prijs: 
125 euro excl BTW voor bedrijven incl voor particulieren

Vrijdag 15 oktober wordt er een reanimatie cursus van Wilderpad gegeven bij HGH. In een dag leer je te reanimeren en hoe je levens kan redden zonder dat er hulpmiddelen beschikbaar zijn. 

 

In deze een-daagse cursus leer je levensreddend te handelen in elke omstandigheid. Zo kan je in een natuurgebied zonder hulp van anderen en zonder beschikbare hulpmiddelen toch redden (“Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan!”).

 

De cursus wordt gegeven door een BHV- & EHBO-instructeur. In het eerste dagdeel leer je te reanimeren en behaal je het erkent BHV/LRH certicifaat. In het tweede dagdeel staat de natuur centraal en leer je tijdens een wandeling hoe kruiden ingezet kunnen worden bij eerste hulp. Tussendoor wordt er een lunch verzorgd. 

 

Aanmelden kan met een groep van max 6 personen. De locatie staat niet vast maar wordt standaard gegeven in een natuurgebied in Amersfoort of omstreken. In overleg kan dit ook elders. De prijs is 150 euro en is inclusief de lunch.

 

Aanmelden kan voor een outdoor BHV dag die al gepland staat op 19 of 27 november op de website. Of stuur een mailtje naar willklsp@xs4all.nl voor een andere datum.

 

Wil je verder de diepte in en leren hoe je EHBO tincturen en zalfjes maakt? Dan kun je deelnemen aan lesdag 2. Aan het einde van de dag heb je zelfgemaakte geneesmiddelen gemaakt die je thuis kan gebruiken wanneer nodig. Meer weten? Lees hier verder.

Aanmelden: 
verplicht