U bent hier

Online workshop: Beplanting voor droge stadstuinen

Datum: 
vrijdag 26 februari 2021 - 14:00 tot 15:00
vrijdag 5 maart 2021 - 14:00 tot 15:00
vrijdag 19 maart 2021 - 14:00 tot 15:00
vrijdag 26 maart 2021 - 14:00 tot 15:00
Adres: 
online
Prijs: 
gratis

Wil je meer groen in je tuin of doen je planten het niet goed? Volg dan deze gratis online workshop (die we via Teams doen) en leer je hoe je de juiste planten kiest voor je tuin.

 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • welke plant waar?

  • de bodem de basis voor een groene tuin

  • de omstandigheden en standplaats

  • groenblijvende bodembedekkers

  • en meer!

 

De workshop is praktisch. Je krijgt info over de bodem en beplanting. Met behulp van een plantenlijst ga je thuis aan de slag om een beplantingsplan te maken voor een border in je tuin. Deze plannen bespreken we met elkaar.

 

Met een groene tuin lever je een bijdrage om hittestress, wateroverlast en droogte tegen te gaan: Maak deze zo groen mogelijk: steen eruit, plant erin! 

 

Je kunt je aanmelden door dit aanmeldformulier in te vullen. Deze workshop wordt je gratis aangeboden door Rainproof Amersfoort. Van tevoren ontvang je de link naar de online sessies via Teams, zodat je deze achter je eigen computer kunt volgen. Je kunt je ook aanmelden door een mail te sturen naar info@amersfoortrainproof.nl. Er is plek voor 8 tuinen. Mocht de workshop al vol zitten, zetten we je op de wachtlijst voor de volgende. Meer informatie ontvang je na aanmelding.