U bent hier

Inspiratieavond ‘Isoleren (dus ventileren)? Zo doen de buren dat!’

Datum: 
donderdag 16 januari 2020 - 19:30
Adres: 
Nieuwe Kerk, Leusderweg 110 in Amersfoort
Prijs: 
gratis

Wil jij je dak, vloer, gevels of ramen isoleren? Wil je weten hoe je voorbereid bent op aardgasvrij wonen? Ben je benieuwd naar ervaringen en tips van wijkgenoten? Kom donderdagavond 16 januari om 19.30 uur naar de inspiratieavond van Duurzaam Amersfoort-Zuid.

 

Je woning goed isoleren, is de eerste stap richting een aardgasvrije of energie-neutrale woning. Veel mensen willen die eerste stap wel zetten, maar weten niet goed hoe; er is zoveel informatie te vinden op internet en tegelijkertijd zijn adviezen vaak tegenstrijdig. Kom daarom voor een eerlijk verhaal van:

  • Een onafhankelijk adviseur, die vertelt hoe je je huis goed isoleert - én dus ook ventileert - om het gezond te houden.
  • En vier huiseigenaren uit Amersfoort-Zuid, zij delen hun ervaringen met woningisolatie en -ventilatie. De een licht toe hoe hij de vloer geïsoleerd heeft, de ander vertelt over zijn dakisolatie, weer een ander deelt ervaringen met een ventilatie warmtepomp. Het publiek kan vragen stellen aan de huiseigenaren.

 

Aanmelden: duurzaamamersfoortzuid@gmail.com