plattegrond Landgoed Schothorst
huur ruimtes

U bent hier

Huurders op groen

Datum: 
woensdag 5 oktober 2022 - 10:00 tot 14:30
Locatie: 
Online / Het Groene Huis
Adres: 
Schothorsterlaan 21 Amersfoort
Prijs: 
Gratis
Huurders op Groen Middagexcursie

Hoe kun je bewoners bereiken met een groene boodschap en hoe stimuleer je hen om groener te leven? Die vragen staan centraal tijdens de bijeenkomst 'Huurders op Groen' dat door de Groene Huisvesters en vereniging GDO wordt georganiseerd. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor woningcorporaties en huurdersverenigingen. 

 

Het ochtenddeel (10.00 - 11.30) is een webinar waarin onder andere een voorbeeldproject wordt gepresenteerd. 's Middags (13.00 - 14.30) openen een aantal NME Centra, waaronder het CNME in Het Groene Huis, hun deuren voor een middagexcursie. 

 

Doel van die excursie is onderlinge kennismaking en het verkennen van mogelijkheden om samen te werken. In Amersfoort zijn naast het CNME ook vertegenwoordigers van de gemeente Amersfoort en het newerk Amersfoort Rainproof aanwezig. Ook zijn lokale NME Centra van andere gemeenten uitgenodigd om deel te nemen. Er is onder andere een rondleiding door Het Groene Huis en naar de klimaatbestendige voorbeeldtuinen en een presentatie van het project Huurders op groen van vereniging GDO, Groene Huisvesters, Woonbond en SME Advies.

 

Bekijk voor meer informatie het programma van het webinar en de flyer van de middagexcursie

 

Aanmelden: 
Verplicht