U bent hier

Groene Tafel-ontmoetingen

Datum: 
zaterdag 17 februari 2018 -
17:00 tot 19:30
Locatie: 
IZB
Adres: 
Breestraat 59-61, Amersfoort.
Prijs: 
bijdrage voor de maaltijd

A Rocha Amersfoort is al jaren actief op Landgoed Coelhorst. De activiteiten daar lopen goed, afgelopen zaterdag hebben we nog veel werk verzet met een groep van vijftien vrijwilligers. (En op 3 maart is de volgende natuurwerkdag!)

 

Tegelijk denken we dat er meer mogelijk is. Onze inspiratie ligt in het christelijk geloof, veel vrijwilligers zijn afkomstig uit Amersfoortse kerken en willen vanuit hun geloof duurzaam leven en betrokken zijn bij natuurbehoud. Een stap die lang niet voor iedereen in de kerk vanzelfsprekend is. Daarom willen we als A Rocha Amersfoort een nieuwe stap zetten. We gaan mensen van tijd tot tijd bij elkaar brengen bij een goede maaltijd om elkaar te motiveren in een groene levensstijl. En we willen samen nadenken hoe we het vuurtje van duurzaamheid in en vanuit onze kerken verder kunnen aanwakkeren.

Op zaterdagmiddag 17 februari 2018 organiseren we zo’n eerste ‘Groene Tafel’-ontmoeting, van 17:00 (inloop tot 17:30) – 19:30 uur. En als het aan ons ligt, doen we dat vervolgens eens per kwartaal. We komen bij elkaar in het kantoor van de IZB, Breestraat 59-61, Amersfoort. Er wordt voor je gekookt. Er staat een potje voor een bijdrage voor de maaltijd.

Doe je mee? Meld je dan aan met een mailtje naar amersfoort@arocha.org. Wil je op de hoogte blijven van deze Groene Tafel-ontmoetingen? Stuur ons dan ook een mailtje, we maken er een apart mailbestand voor aan.

 

Embert Messelink
Beppie de Vries
Koos van Noppen

amersfoort@arocha.org