U bent hier

GEANNULEERD: Training: Natuurlijk buitenspelen voor BSO medewerkers

Datum: 
vrijdag 24 april 2020 - 9:00 tot 12:00
vrijdag 15 mei 2020 - 9:00 tot 12:00
Locatie: 
Het Groene Huis
Adres: 
Schothorsterlaan 21, Amersfoort
Prijs: 
€ 45

Spelen in de natuur zo aanbieden dat alle kinderen er enthousiast van worden: de kinderen die altijd graag naar buiten gaan, én de kinderen die eerder kiezen voor knutselen, toneelspelen of bouwen. Daarover gaat deze training: hoe organiseer je natuuractiviteiten zo dat elk kind er enthousiast van wordt. Na de training kan ook jij een buitenprogramma zo inrichten dat het voor elk kind een feest is.

 

Natuur is een Feest organiseert al zeven jaar Feestjes in de natuur, zowel voor particulieren als voor kinderopvang. Ondertussen hebben wij ondervonden wat buitenspelen tot een succes maakt voor iedereen. En dat willen we graag met jullie delen in een cursus van twee ochtenden: op 24 april en 15 mei, van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Ben jij een pedagogisch medewerker op een BSO in Amersfoort? Dan kun je meedoen aan de cursus. Tussen de twee bijeenkomsten in heb je tijd om vast te oefenen en je ervaringen te delen in een appgroep.

 

De cursus is een mix tussen praktijk en pedagogische ideeën over

natuurlijk buitenspelen. Hij wordt aangeboden door CNME Amersfoort in Het Groene Huis en gegeven door Bart de Koning en Susan Katsman van Natuur is een Feest.

 

Tijdens de cursus geven we voorbeelden voor zowel jonge als oudere kinderen. Voor de jongere BSO kinderen kiezen we voor het voorbeeld ‘Molletje komt hier wonen’. Voor de oudere kinderen voor 'Oervolk Stoervolk' over overleven in de natuur. Meer voorbeelden vind je op de website van Natuur is een Feest: www.natuuriseenfeest.nl

 

 

Aanmelden bij: Susan Katsman, susan@ontdekhetbuiten.nl of 06 19682770.

Kosten: €45,- per persoon.(reguliere prijs €90 euro p.p.)