U bent hier

Fietsroute met doe-activiteiten en prijs

Datum: 
vrijdag 24 juli 2020 - 12:00 tot 15:00
vrijdag 14 augustus 2020 - 12:00 tot 15:00
Locatie: 
winkelcentrum Kraailandhof
Adres: 
Kraailandhof, Amersfoort
Prijs: 
€ 2,50

Op z’n Jan Boerenfluitjes fietsen door Hoogland!

 

Fiets komende zomer mee met de Jan Boerenfluitjes Fietsroute. Dé kans voor mensen vanaf 8 jaar om Hoogland beter te leren kennen aan de hand van leuke weetjes en vragen. Je start bij winkelcentrum Kraailandhof en fiets op z’n Jan Boerenfluitjes dwars door Hoogland en Hoogland-West. Tijdens de fietstocht (ongeveer 14 km) verzamel je ook ingrediënten om thuis pannenkoeken te bakken. De prijs is inclusief de route en een boerenfluitje. Je hoeft je niet aan te melden. Je loopt zelfstandig. Bij het startpunt gaat onze mascotte Koos de Koe graag met je op de foto! O ja, als je de route later nog een keer wil lopen, kun je ‘m gratis downloaden. 

Facebook  https://www.facebook.com/janboerenfluitjesroute/ 

Instagram @janboerenfluitjesroute

Gebruik #janboerenfluitjesroute of #jbr. Maar je kan ook een foto plaatsen op facebook en tag ons @janboerenfluitjesroute.
Op 1 september kiezen we 1 winnaar. Die krijgt een lekker lokaal pakket.
 

De Jan Boerenfluitjes Route is bedacht door drie Amersfoortse inwoners en lokale ondernemers: Mariska Jacobi, de wandeljan. Jocelyn Kemker-de Kruif, de fietsjan en Jeroen van der Bijl, de autojan. “Veel Amersfoorters blijven komende zomer thuis en wij wilden iets organiseren waar wij  blij van worden,” zegt Mariska Jacobi. “Wij wensen je veel plezier tijdens de fietstocht.”

 

Met dank aan indebuurt033 en de gemeente Amersfoort.